verkoop van tweedehands dames en heren kleding in het hogere segment

VERKOPEN VAN ONBESCHADIGDE EN NETTE KLEDING, SCHOENEN, LAARZEN EN ACCESSOIRES ZOALS RIEMEN TASSEN EN SIERADEN.

Tegenwoordig dragen we onze kleding niet meer helemaal af, we houden van afwisseling en vernieuwing. Misschien heeft u in uw kledingkast actuele modieuze kleding hangen die u niet meer draagt of zelfs nooit gedragen heeft. Wij kunnen deze voor u verkopen.

Om u optimale service te bieden is het belangrijk om goede en duidelijke regels te stellen betreffende de inname en verkoop van de door u aangeboden artikelen.

Bij verkoop krijgt u 45% van de verkoopwaarde. De 45% wordt berekend over het bedrag wat u heeft verdiend met de verkoop van de kleding, schoenen en of tassen.

Wanneer u kleding inbrengt, wordt het binnen een week bekeken. Het is dan ook belangrijk dat u na 1 week informeert of er niet geselecteerde kleding opgehaald moet worden. De niet geselecteerde kleding wordt 2 weken in ons magazijn opgeslagen en wordt daarna aan het goede doel gegeven. 

De kleding wordt geregistreerd, geprijsd volgens ons beleid en nodig beveiligd en op kleur gehangen.

Wanneer de kleding na een periode van 3 tot 5 maanden niet is verkocht schenken wij deze aan een goed doel, mits wij anders met u hebben afgesproken.

 

Voordat u de kleding, schoenen en of tassen en accessoires bij ons brengt is het volgende belangrijk om te weten;

  • WIJ VERKOPEN VANAF NAJAAR/WINTER 2018 ALLEEN NOG MAAR KLEDING, SCHOENEN, TASSEN EN ACCESSOIRES VAN HET HOGERE SEGMENT.
  • Wij verkopen geen ongewassen kleding, schoenen en tassen met pluisjes, beschadigingen, versleten hakken en vlekken
  • Wij  verkopen geen kleding van de merken H&M, C&A, Primark, Scapino, Only, Vero Moda, WE en verdere gelijkwaardige winkels
  • Wij verkopen geen verjaarde kleding en schoenen, mits het een goed merk, van goede kwaliteit of vintage is.
  • Wij verkopen geen ondergoed, sloffen en pyjama's, mits deze van een duur merk, nieuw met het prijskaartje er nog aan is.

Wanneer u besluit om de kleding, schoenen en of tassen  bij ons te verkopen, gaan wij ervan uit dat u de kleding bij ons aanleverd volgens bovenstaande voorwaarden

TOT SLOT....

INBRENG PER SEIZOEN

Het winterseizoen loopt van september t/m maart.
Het zomerseizoen loopt van maart t/m augustus.

 

Volg ons op: